Aktuelt og nyheter

 

TELEFONTIDER: 08.30 – 10.00/12.30 – 14.30

 

Vi oppfordrer alle til å registrere profil på e-portal, dette gir deg mulighet for å kontakte senteret eller bestille time også utenom vår åpningstid.

 

VIKTIG; oppklaring til våre pasienter!

Avisen Fremover skriver torsdag 5. juli en artikkel om SMS timebestilling og pasientbetaling. Beklageligvis er det ved en feil opplyst at Alleen Legesenter DA benytter denne tjenesten gjennom firmaet Helserespons. Denne tjenesten avviklet vi for 4 år siden. Pasienter kommer IKKE i kontakt med oss gjennom Helserespons sin nettside eller SMS tjeneste.

Vår e-portal løsning med timebestilling i egen app, medfører ingen betaling for dere pasienter.

Dere finner fortsatt innlogging på www.alleenlegesenter.no eller www.besøklegen.no . Identifisering må skje med BankID. Her kan det også sendes forespørsel om reseptfornyelser og e-konsultasjoner samt rettes enkle kontakter til legekontoret.

Egen app – legetime – gir mulighet for timebestilling på mobil eller nettbrett. Denne finnes både for android og apple. 

Videre er det med glede vi kan informere om at helsenorge.no nylig har lagt til rette for at også vi som er kunder hos CGM får integrasjon mot Digital Dialog Fastlege. Dette betyr at du som pasient i nær framtid også ved å logge inn på helsenorge.no kan bestille timer, sende ønske om fornying av resepter, starte e-konsultasjon og sende forespørsler direkte til legekontoret. Oppstart av denne tjenesten vil skje så snart våre samarbeidspartnere klarer å få startet opp tjenesten. Vi vil komme med mer info ved oppstart. 

 

INFO OM DELELISTE VED SENTERET:  Fra 1.mars inngår Jack Sommerseth deleliste med Heidi Eliassen Holtet. Pasientene med etternavn A-L vil tilhøre Jack Sommerseth, mens pasienter med etternavn M-Å vil tilhøre Heidi Eliassen Holtet. Nye pasienter som tilkommer listen til tilhøre Heidi Eliassen Holtet uavhengig av etternavn. På helsenorge.no vil det uavhengig av etternavn stå at Jack Sommerseth er fastlege, med Heidi Eliassen Holtet som deleliste. Ved spørsmål ta kontakt med ekspedisjonen.